Friday, November 18, 2011

11.11.11 & FREDDY...



The carpenter finishing the "bridge" that takes the staircase up to the second floor...

Puuseppä viimeistelemässä "siltaa" joka johtaa portaat toiseen kerrokseen...









11.11.11 was special day this year, but it's also the date of the end of the Second World War, so a public holiday in France... Freddy's mother had prepared a traditional country food... Blood sausage, tripe sausage cooked with white wine on the hot coal and a soup made of white beans, porc skin and bread...
Thank you so much for Freddy's mother for this special meal...

11.11.11 oli harvinainen päivä ja kaiken lisäksi pyhäpäivä Ranskassa I Maailman Sodan loppumisen kunniaksi... Freddyn äiti oli valmistanut meille lounaan, joka oli todella aito vanhanaikainen maalaislounas, verimakkaraa, suolista valmistettua makkaraa, joka kypsytettiin hiilloksen päällä ja vanhanajan keitto valkoisistapavuista, siannahasta johon lisättiin leivän paloja...
Todella paljon kiitoksia Freddyn äidille tästä mahtavasta lounaasta...

No comments:

Post a Comment