Sunday, November 3, 2013

PURPLE BEDROOM...LIILA MAKUUHUONE...


The purple grey bedroom is a quest room. We bought all the furniture from the second hand shops and I have cleaned and repaint all of them to give an old patina look. The linen hanging on this shelf comes from the attic. 

Lila makuuhuone on yksi meidän vierashuoneista. Siellä olevat huonekalut ovat ostettu vanhantavaran kaupasta ja olen puhdistanut ne ja maalannut ja antanut niille vanhan patinan näköisen lookin. Metallihyllyyn ripustetut vaatteet ovat ullakolta. 


The double bed got a white wash and silver wax on it. The bedside table comes from the attic. I found it in 3 pieces. It has a lilac paint and white wax on the top of the paint. These old bed are lovely. The only problem is that they were made when people were shorter. Like this bed is only 185 cm long, so tall people can't really sleep on it... 

Tämä parisänky sai valkoisen maalipesun ja hopeanvärisen vahan sen päälle. Yöpöytä sängyn vierellä on löydetty ullakolta kolmessa eri kappaleessa, entisoinnin jälkeen maalasin sen liilan väriseksi ja maalin päälle tuli valkoinen patinavaha. Nämä vanhat parisängyt ovat ihania. Niissä on vain yksi vika. Ne ovat ajalta jolloin ihmiset olivat lyhyempiä ja nykyään jopa ranskalaiset ovat niin paljon pitempiä. Sänky on vain 185 pitkä. Vieraat tähän huoneeseen valitaan pituuden mukaan. 




Every bedroom in this house had a wash basin before the renovation. This is the only bedroom that still have the wash basin with modern tap on the old repainted furniture. 

Talon jokaisessa makuuhuoneessa oli lavuaari ennen remonttia. Nyt tämä huone on ainoa, johon asensimme lavuaarin ja modernin hanan takaisin remontin aikana. Lavuaari on asennettu vanhan patinoidun huonekalun päälle. 




Angel lamp: Angel reading you stories while you sleep...

Enkeli lamppu: Enkelit lukevat sinulle tarinoita sillä aikaa kun nukut...


I found this all corset among the other old clothes and linen in the attic... It belonged to somebody who lived in this house longtime ago...

Löysin tämän korsetin ullakolta muiden vanhojen vaatteiden ja liinavaatteiden kanssa. Korsetti on kuullunut aikoinaan jollekin talon asukkaalle...


An old window frame with postcards...

Vanhasta ikkunasta tuli kehys postikorteille...




In the attic I found about 300 old small bottles, here are few that goes well in this bedroom...

Ullakolta löytyi noin 300 pientä lasipulloa ja tässä on niistä muutama, jotka sopivat tähän huoneeseen...


No comments:

Post a Comment