Thursday, September 15, 2011

HAPPY DAYS... ONNENPÄIVÄT...


The real country life without "apero" aperitive is not possible in France...Here we are tasting our own nut wine with masons and carpenters... A nut wine is a mix of red wine, eau de vie, sugar, oranges, raw Perigord nuts cut in half...And then you leave all that in a container for 2-3 months, before you can drink it and here we are tasting it for the first time...

Aito ranskalainen elämä ei ole mitään ilman "aperoa" aperitiiviä... Tässä maistelemme pähkinäviiniä puuseppien ja muurareiden kanssa... Pähkinäviini valimistetaan, punaviinistä, eau de vie'stä, sokerista, Perigordin pähkinöistä, jotka ovat vielä vihreitä ja ne halkaistaan ja appelsiinejä... Aineet lisätään muoviseen viinisäiliöön ja annetaan levätä 2-3 kk ennenkuin juoma on valmis nautittavaksi....


We are tasting the Perigord nut wine with some cheese and dried figs... Figs from our own tree...

Perigordin pähkinäviinin kanssa maistelemme juustoja sekä kuivattuja viikunoita... Viikunat ovat omasta puusta ja uunissa kuivattuja...


Amanda and Gismo enjoying their last holiday days in France...

Amanda ja Gismo nauttivat viimeisistä lomapäivistä Ranskassa...


I told Gerald that I need a good pressure washer a real Kärscher... And I just mention him that it could be a nice way to prove his love to me... And guess what, I got the biggest Kärsher washer that he could found on the market... Yes girls, I prefer tools before diamonds...

Kerroin Geraldille, että tarvitsen kunnon painepesurin, oikean aidon Kärscherin... Ja mainitsin ohimenessä, että se olisi häneltä aito rakkauden osoitus... Ja arvatkaa mitä, sainkin kaikkein isoimman Kärscherin pesurin mitä markkinoilta löytyi... Niin tytöt, minä pidän enemmän työkaluista kuin timanteista...





No comments:

Post a Comment